Sindre Goksøyr & Christopher Nielsen / Lars Aurtande

"" -

07 Jan - 30 Jan

What do you want to do ?
New mailCopy
What do you want to do ?
New mailCopy
Galleriet må stenge inntil videre pga. lockdown i Oslo. Men flere av bildene fra de aktuelle utstillingene ligger utpå nettbutikken, der du finner kunstnerne.
Vi håper det blir mulig å åpne igjen f.o.m 2. februar. 
Ved spøsmål, ta kontakt på mail: gallerist@galleribriskeby.no
 
 
Sindre Goksøyr & Christopher Nielsen
 
Med denne utstillingen innleder Sindre Goksøyr og Christopher Nielsen et helt nytt kapittel i kunsthistorien - delingskunsten. I begrensningenes tidsalder (ja, vi befinner oss i begrensningenes tidsalder) er det trangt om ideene og en trengsel kan fort oppstå i jakten på disse tankens knappe ressurser.
Denne kollaborasjonen begynte nettopp slik da Christopher Nielsen sommeren 2019 begynte å tegne hårete frisinna mennesker i fri utfoldelse før det gikk opp for Nielsen at hele konseptet var stjært av Sindre Goksøyr, som har tegnet hårete frisinna mennesker i fri utfoldelse, så lenge han kan huske.

Sindre Goksøyr (f. 1975) er billedkunstner, illustratør og tegneserietegner. Han er en del av kunstnerkollektivet Dongery, som foruten å lage hundrevis av fanziner og bøker har hatt en rekke utstillinger i inn og utland.

Christopher Nielsen (f.1963) debuterte i 1980 med tegneserie for Gateavisa. Han har siden den gang (i tall) publisert 28 tegneserier i bok, bladformat, inkludert samlinger og utstillingskatalog. Utformet cover og tegneserie for 10 album med Jokke & Valentinerne, blant mye annet.
 
Lars Aurtande 
 
Er forholdet mellom naturen og det menneskeskapte utelukkende konfliktfylt - eller lever vi også i en slags symbiose med hverandre? Spørsmålstegnet ved disse tilsynelatende motsetningene har etter hvert blitt et gjennomgående tema i Lars Aurtandes billedverden. Hva skjer når Yggdrasil, Livets tre hugges ned. Vil det noen gang vokse opp igjen?
I utstillingen “Yggdrasil” viser Aurtande nye malerier, skulptur og silketrykk - der motivene kretser rundt denne problemstillingen i form av maskiner, kabelkoblinger, botanikk, fabelvesener, og en forunderlig symbiose av disse.

Lars Aurtande (f.1973) er utdannet ved Kent Institute of Art & Design i England og Einar Granum Kunstfagskole, Oslo. Han har hatt en rekke separatutstillinger, bl.a ved Nordisk Ministerråd i København, Norske Grafikere, Galleri Briskeby og Galleri Blank Space i Oslo, Vestfold Kunstnersenter og Haugesund Billedgalleri. Aurtande er bl.a innkjøpt av H.M Dronning Sonjas Kunststall, Tverlandet skole, Nasjonalbiblioteket og Deichmanske bibliotek.
 
ÅPNINGSTIDER: TIRS- TORSDAG 12-18, FREDAG 12-17, LØRDAG 12-16. 
What do you want to do ?
New mailCopy
What do you want to do ?
New mailCopy
What do you want to do ?
New mailCopy
What do you want to do ?
New mailCopy

Kommende utstillinger