A og C Kierulf

"FISHING SPOT " - Tresnitt av Annette og Caroline Kierulf

08 Apr - 30 Apr

Annette Kierulf og Caroline Kierulf jobber begge med tresnitt, og har siden 1999 hatt en rekke duoutstillinger, i tillegg til sine individuelle kunstneriske virksomheter. De to søstrene har utviklet en samarbeidsform der begge jobber med hver sine verk, men ofte lager utstillinger sammen. De har i lengre tid utforsket tresnittets muligheter - spesielt med fokus på fargetresnittet og puslespillteknikken som ble utviklet av Edvard Munch. I denne utstillingen viser de nye tresnitt med stor variasjon, fra observasjoner av landskap og skogbunn til det mer geometriske og abstrakte, gjerne med tekstsitater fra ulike kilder.

Caroline Kierulf er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og Danmark Designskole. Annette Kierulf er utdannet ved Vestlandets Kunstakademi, Kunstakademiet i Trondheim og og Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design, Bergen.

Sammen er de blant annet innkjøpt av KODE Kunstmuseum i Bergen, Haugalandmuseet, Centre de la Gravure et de Image imprimée i Belgia og Nasjonalmuseet for kunst og arkitektur.

Galleriet har midlertidig stengt pga. de gjeldende koronarestriksjonene, men utstillingen kan foreløpig sees fra våre vinduer. Flere av verkene ligger også i nettbutikken. For privat visning, ta kontakt på mail: gallerist@galleribriskeby.no eller tlf. 24118700. 

Kommende utstillinger